Yoga Bavel

Uw partner in yoga producten

Heeft u in Bavel behoefte aan lekker zittende yoga kleding, een prettige yoga mat en kwalitatieve props? Neem een kijkje in de webshop van Zyena Yoga Store vanuit Bavel. U kunt ook in onze yoga store in Breda terecht voor een reiki behandeling of een thaise massage. Breng een bezoekje aan onze webshop of neem bij vragen contact met ons op via 076-5328458 vanuit Bavel.

Bekijk nu onze webshop voor al uw yoga benodigdheden

Yoga kleding voor iedereen

Een van belangrijkste ingrediënten voor yoga is rust. Het dragen van de juiste yoga kleding draagt hieraan bij. Immers, kwaliteitskleding voorkomt dat u afgeleid wordt door onnodige prikkels. De yoga kleding die u aantreft in onze webshop, is gemaakt van fijne, zachte materialen zoals biologisch katoen en bamboe. Beoefent u graag Hot Yoga en Bikram Yoga? Bij ons vindt u de juiste yoga kleding waarin u goed kunt zweten. Bekijk snel wat wij zoal aanbieden aan yoga kleding in onze webshop. Of bezoek vanuit Bavel onze yoga store in Breda.

yoga bavel

De basis voor elke sessie is de yoga mat

Voor een optimale yoga sessie is het belangrijk dat u een goede yoga mat heeft. Het vormt immers de letterlijke basis van een complete sessie. Elke yoga mat van Zyena Yoga Store heeft een supersterke grip, kan goed tegen zweet, is eenvoudig oprolbaar en brokkelt niet. U kunt bij ons terecht voor de gangbare PVC matten, maar wij bieden ook eKO (travel) matten aan. De eKO matten zijn gemaakt van natuurrubber. Er is een geschikte yoga mat voor iedereen. Wij verkopen yoga matten in verschillende diktes, breedtes en lengtes. Bezoek onze webshop of yoga store in Breda en bestel uw ideale yoga mat.

Interesse in een reiki behandeling of thai massage nabij Bavel?

Vanuit Bavel kunt u bij ons terecht voor een prettige en professionele behandeling. Heeft u interesse in een thaise massage, dynamic thai massage of een reiki behandeling? Wij bieden het allemaal aan. Biedt u juist zelf yoga sessies, een thaise massage of een reiki behandeling aan? En zoekt u hiervoor de juiste props en producten, zoals bolsters, blokken, wierook, oliën en kruiden? Ook deze kunt u eenvoudig uit onze webshop bestellen.

Goed te bereiken vanuit Bavel

Bezoek vanuit Bavel onze yoga store in Breda als u op zoek bent naar yoga kleding, een fijne yoga mat en de juiste props. Ook voor een professionele en prettige thaise massage, dynamic thai massage of een reiki behandeling kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen? Bel dan naar 076-5328458 of mail naar info@zyena.nl. Bezoek Zyena Yoga Store (online) vanuit Bavel voor de juiste yoga essentials.

Wilt u meer informatie over onze massages en reiki behandelingen? Neem nu contact op

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht

    BEL ONS