Reiki behandeling

Wanneer het leven soms moeilijk is

Worstelt u met bepaalde moeilijkheden in het leven? Wilt u meer rust ervaren? Dan is een reiki behandeling bij Zyena Yoga Store een verstandige keuze. Hierin heb ik ruime ervaring opgedaan en ben overtuigd van deze effectieve, sterke behandeling die erop gericht is lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. U heeft ook het recht op rust en geluk. Met reiki zult u zelf de helende werking van deze behandeling ervaren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Zyena Yoga Store? Neem dan contact met ons op. Ik sta klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bekijk nu onze webshop voor al uw yoga benodigdheden

Wat is reiki?

Heeft u last van hoofdpijn of buikpijn? Maakt u zich ernstige zorgen of komt u maar niet tot rust? Een reiki behandeling geeft verzachting. Door de levensenergie van de cliënt op te wekken, zorg ik als behandelaar dat er een genezingsproces in gang gezet wordt, en zal er een weldadige ontspanning plaatsvinden. De vrijgekomen energie van reiki zal het herstel en de genezing versnellen. Blokkades worden opgeheven.

De helende werking van reiki

Door middel van verschillende handposities op of boven het lichaam van de cliënt, wordt energie doorgegeven door degene die de behandeling uitvoert. Deze universele energie reinigt het hormoonstelsel en zenuwbanen en ook de weerstand van het lichaam zal hierdoor toenemen. Het resultaat van deze behandeling is een toename in energie en een positieve levensinstelling.

Voor wie is de reiki behandeling bedoeld?

Deze energetische behandelmethode is voor iedereen weggelegd. Voor ieder mens en zelfs ook voor dieren en alles wat leeft. Veel mensen kiezen voor reiki, op het moment dat zij ziekte, onbalans en ongeluk ervaren. Echter kan deze behandeling ook een puur verwenmoment betekenen. Om bij te kunnen komen, in de hectiek van deze tijd en om in contact te blijven met uzelf.

reiki behandeling

Over Zyena Yoga Store

Eigenaar en oprichter van webshop Zyena Yoga Store is Johan Booij. Voor hem geldt als uitgangspunt de rust die yoga met zich mee brengt. Rust is voor ieder mens belangrijk. Door in de webshop kwaliteitsproducten en kwalitatieve behandelingen aan te bieden, worden onnodige prikkels voorkomen die de rust in uw leven kunnen verstoren. Met de juiste kennis en de juiste producten weet Johan uw leven weer terug in balans te krijgen.

Ervaar zelf de balans

Wilt u ook meer rust en balans in uw leven ervaren? Boek dan nu een van de behandelingen bij Zyena Yoga Store. Heeft u vragen? Bel dan op telefoonnummer: 076-5328458 of mail naar het e-mailadres info@zyena.nl. Onze reiki behandeling zal een zeer fijne ervaring geven, voor meer rust en balans in uw leven!

Wilt u meer informatie over onze massages en reiki behandelingen? Neem nu contact op

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht

    BEL ONS