Thaise Yoga massage is een holistische therapie, waarvan de oorsprong ligt in Thailand. Meer dan tweeduizend jaar geleden ontdekten boeddhistische monniken de heilzame werking van deze massage voor lichaam en geest en ontwikkelden deze tot een zeer effectieve therapie, om zo de algehele gezondheid van de gemasseerde te verbeteren.
In de praktijk van Zyena Yoga Store in Breda kunt u terecht voor een kennismaking met deze bijzondere vorm van massage. Aan een volleerde Thaise Yoga masseur gaat een gedegen opleiding vooraf van 3 jaar, om zo de technieken volledig te beheersen. In de loop der tijd heeft de Thaise Yoga Massage veel veranderingen en verbeteringen meegemaakt.
De massage is gebaseerd op het strekken van lichaamsdelen, gecombineerd met acupressuur, oftewel het masseren van drukpunten in het lichaam. Een behandeling met Thaise Yoga massage maakt u vitaler en zorgt voor een betere geestelijke balans. Ook heeft het een gunstige invloed op het zelfhelend vermogen van het lichaam.
Deze vorm van massage kan het herstel bevorderen van een groot aantal klachten, die meestal voortkomen uit stress. Het doel is om mensen in beweging te zetten en daarmee de lichamelijke en geestelijke activiteit te bevorderen.
Verschijnselen voortvloeiend uit stress kunnen bijvoorbeeld zijn klachten aan de nek of de schouder, hierdoor kan chronische hoofdpijn of migraine ontstaan. Ook kan het lichaam verkrampt raken door stress, waardoor rugklachten ontstaan. Bij al deze symptomen maakt Thaise Yoga Massage het verschil, waardoor uw levensvreugde zal toenemen. Maakt u een afspraak in onze praktijk in Breda? Uw lichaam en geest zullen er wel bij varen!
BEL ONS