Wat voel je als je in je element bent? Welke energie stroomt er, voel je jezelf gelukkig, is er ruimte, voel je verbondenheid? Je kent het gevoel wel dat je lekker in je vel zit. Op het werk of in drukke situaties is het vaak moeilijker om in contact met je zelf te blijven. De opdrachten, de takenlijsten, de mails zorgen voor een druk en het denken neemt het over van ons gevoel, we vluchten in ons hoofd en in onze overtuigingen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

De vijf elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water bieden handvatten om het contact met jezelf te herstellen als deze uit balans is. Als jij energie in overvloed hebt dan verlopen alle fysieke en niet-fysieke activiteiten optimaal. Als je energie in balans is, dan ben je dus je optimale Zelf. Dan ben je fit genoeg om te leven zoals jij dat wilt.
Stress is een breed begrip en is alledaags. We zijn er ons bewust van, maar geven we er op tijd gehoor aan? Is de verhouding van belasting en belastbaarheid in balans? Weten we onze grenzen nog wel aan te geven en vooral komen we nog wel tot rust? In dit onderzoek wordt gekeken of de 5 elementen leer als ingang gebruikt kan worden voor het behandelen van stress. Werken vanuit je element gaat dus niet over één element, maar over hoe je kunt leren schakelen tussen de vijf elementen om zo stress en blokkades te voorkomen. Het gaat over een manier van werken vanuit openheid, contact en vertrouwen. Preventieve gezondheidszorg en persoonlijke ontwikkeling ontmoeten elkaar in de vijf elementen.

Wilt u meer informatie over onze behandelingen? Neem nu contact op

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht

    BEL ONS