Thaise massage

Massage op Thaise wijze

Heeft u behoefte aan een professionele en prettige Thaise massage? Breng dan een bezoekje aan Zyena Yoga Store in Breda. De massage wordt gegeven door een Reiki Master. Hij volgt wekelijks spirituele opleidingen en bloemlezingen en doet een regelmatige yoga practice. Met de juiste kennis en ervaring zorgt hij ervoor dat alles weer mooi in balans wordt gebracht voor u. Maak een afspraak met Zyena Yoga Store via 076-5328458 en geniet straks van een heerlijke Thaise massage.

Bekijk nu onze webshop voor al uw yoga benodigdheden

De heilzame werking van massage

Massage op Thaise wijze is een holistische therapie. De oorsprong hiervan ligt in Thailand. Meer dan tweeduizend jaar geleden ontdekten Thaise, boeddhistische monniken de heilzame werking van deze therapie voor lichaam en geest. Zij kwamen erachter dat deze zeer effectieve therapie de algehele gezondheid van de gemasseerde verbetert. De behandeling is gebaseerd op het strekken van lichaamsdelen, gecombineerd met acupressuur (het masseren van drukpunten in het lichaam). Na afloop voelt u zich vitaler en bent u geestelijk beter in balans. Ook heeft het een gunstige invloed op het zelfhelend vermogen van uw lichaam.

thaise massage

De effecten van deze Thaise behandeling

Onze behandelingen zijn geschikt voor allerhande doeleinden. Heeft u last van stress? Dan kan een massage het herstel enorm bevorderen. Elke behandeling bij Zyena Yoga Store is gericht op het in beweging te zetten van mensen. Hiermee wordt de lichamelijke en geestelijke activiteit bevorderd. Dit heeft een positief effect op eventueel herstel. Heeft u last van fysieke klachten, zoals pijn of kramp aan de nek, rug of de schouder? Of komt u elke dag met moeite door, vanwege chronische hoofdpijn of migraine? Ook dan biedt een behandeling bij ons uitkomst. Uw levensvreugde zal aanmerkelijk toenemen. Maak nu een afspraak in onze praktijk in Breda. Uw lichaam en geest zullen er wel bij varen!

Interesse in een Thaise massage?

Ontdek ook de heilzame werking van deze bijzondere Thaise massagevorm. Maak kennis met onze yoga masseur in onze yoga store in Breda. U bent ervan verzekerd dat onze masseur een gedegen opleiding van minimaal drie jaar heeft gevolgd. Hij beheerst de technieken daarvoor volledig. Heeft u vragen over onze behandelingen? Neem dan contact met ons op via 076-5328458. U kunt ook een mail sturen naar info@zyena.nl. Bezoek Zyena Yoga Store in Breda en geniet van onze ontspannende en heilzame Thaise massage.

Wilt u meer informatie over onze massages en reiki behandelingen? Neem nu contact op

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht

    BEL ONS