Thai massage

Ritmisch in balans komen

Heeft u behoefte aan een dynamic thai massage? Maak dan een afspraak bij Zyena Yoga Store in Breda. Onze dynamic thai massage vult de principes van een traditionele Thaise massage aan door het gebruik van schommelen, ritmische en oscillerende technieken. Deze massagevorm heeft een zeer heilzame werking op uw geestelijke en lichamelijke balans. Maak kennis met deze behandeling door een afspraak te maken bij Zyena Yoga Store via 076-5328458. Wij laten u graag kennismaken met de krachtige dynamic thai massage.

Bekijk nu onze webshop voor al uw yoga benodigdheden

De heilzame werking van thai massage

Thaise massages zijn te omschrijven als holistische therapieën. Deze aanpak werd ontdekt in Thailand. Meer dan tweeduizend jaar geleden ontdekten boeddhistische monniken de heilzame werking van massages. Zowel voor het lichaam als de geest. Zij kwamen erachter dat de juiste massages de algehele gezondheid van de gemasseerde verbeteren. Thaise massages zijn gebaseerd op het strekken van lichaamsdelen, gecombineerd met acupressuur (het masseren van drukpunten in het lichaam). De dynamic thai massage heeft dit aangevuld met schommelende, slingerende en ritmische bewegingen. Onze massages worden gegeven door een Reiki Master. Hij heeft minimaal drie jaar een gedegen opleiding gevolgd, beheerst de technieken volledig en volgt wekelijks spirituele opleidingen en bloemlezingen. Maak kennis met onze masseur in onze yoga store in Breda.

thai massage

De effecten van onze massages

Na afloop van een thai massage voelt u zich stukken vitaler. Bovendien bent u geestelijk een stuk beter in balans. Dit alles bij elkaar heeft een gunstige invloed op het zelfhelend vermogen van uw lichaam. Deze mooie effecten maken onze massages voor allerhande doeleinden geschikt. Heeft u last van stress? Ondervindt u fysieke klachten, zoals pijn of kramp aan de nek, rug of de schouder? Of is elke dag doorkomen een kwelling voor u, vanwege chronische hoofdpijn of migraine? Dan kan de juiste massagevorm het herstel enorm bevorderen. Onze behandelingen zetten u in beweging. Ze bevorderen zowel de lichamelijke als de geestelijke activiteit. En dit resulteert weer in een toename van uw levensvreugde. Maak een afspraak in onze praktijk in Breda.

Behoefte aan een dynamic thai massage?

Bent u benieuwd naar de heilzame werking van onze dynamic thai massage? Maak een afspraak of stel uw eventuele vragen via een telefoontje aan 076-5328458. Een mail mag gestuurd worden naar info@zyena.nl. Breng een bezoekje aan Zyena Yoga Store in Breda en laat u onderdompelen in de wereld van de dynamic thai massage.

Wilt u meer informatie over onze massages en reiki behandelingen? Neem nu contact op

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht

    BEL ONS