Yoga Breda

Beoefent u yoga in Breda?

Kom in Breda tot rust en boek een thaise massage of een reiki behandeling? Bij Zyena Yoga Store vindt u alles op het gebied van yoga en kunt u eenvoudig yoga kleding, een passende yoga mat en diverse accessoires bestellen. Om het beoefenen van yoga in Breda voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn? Laat het ons gerust weten. Op deze pagina leest u meer informatie over ons aanbod. Van diverse props tot onze heerlijke en rustgevende behandelingen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, via de gegevens onderaan deze pagina.

Bekijk nu onze webshop voor al uw yoga benodigdheden

Een yoga mat voor een goede ondersteuning

Wilt u de yoga goed kunnen uitoefenen, dan is een goede yoga mat een must. Een goede grip, een goed absorptievermogen als u hevig zweet en flexibele materialen zijn essentieel. Bij Zyena Yoga Store vindt u de juiste yoga mat. Onze matten zijn eenvoudig oprolbaar, brokkelen niet en zijn zelfs in een handig reisformaat te bestellen. In onze webshop vindt u de meer gangbare PVC matten, maar bijvoorbeeld ook eKO travel matten, gemaakt van natuurrubber. Voor elke behoefte heeft Zyena Yoga Store een passende yoga mat. Kijk gerust vanuit Breda in onze online yogastore welke varianten wij in ons assortiment hebben.

yoga breda

Yoga kleding voor optimaal comfort

Bij yoga draait het om rust. Tot rust komen, door middel van oefeningen. Er wordt gelet op ademhaling, lichaamsbewegingen. Dit alles ten doel om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. Om werkelijk tot rust te kunnen komen, is de juiste yoga kleding natuurlijk belangrijk. De yoga kleding van Zyena Yoga Store zijn vervaardigd uit natuurlijke, zachte materialen zoals biologisch katoen en bamboe. De yoga kleding zit prettig en geeft veel comfort tijdens het beoefenen van uw yoga in Breda.

Reserveer een reiki behandeling of thai massage in Breda

Om echt in Breda tot rust te komen, raden wij onze thaise massage of een reiki behandeling aan. Ook voor deze behandelingen zijn de juiste attributen belangrijk. Ze geven een juiste ondersteuning van uw lichaam en zorgen ervoor dat u nog meer kunt genieten van de behandeling. Denk aan attributen zoals bolsters en blokken, maar ook wierook, oliën en kruiden zorgen ervoor dat u helemaal tot rust kunt komen. Bij Zyena Yoga Store vindt u alles om uw behandeling compleet te maken. U kunt bij ons ook diverse behandelingen boeken. Denk bijvoorbeeld eens aan een thaise massage, dynamic thai massage en een reiki behandeling.

Bestel nu uw yoga benodigdheden in Breda

Bent u in Breda op zoek naar nieuwe yoga kleding? Of wellicht op zoek naar een lekkere yoga mat? Of wilt u een heerlijke thaise massage, dynamic thai massage of een reiki behandeling boeken? Dan bent u bij Zyena Yoga Store aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op via telefoonnummer 076-5328458 of e-mailadres info@zyena.nl. Wij helpen u graag aan de juiste yoga benodigdheden in Breda.

Wilt u meer informatie over onze massages en reiki behandelingen? Neem nu contact op

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht

    BEL ONS