Yoga Etten-Leur

Uw adres voor yoga en massages nabij Etten-Leur

Zoekt u in Etten-Leur een bedrijf waar u terecht kunt voor een fijne yoga mat, goed zittende yoga kleding of producten voor een reiki behandeling? Bezoek dan de webshop van Zyena Yoga Store. Wij hebben een uitgebreide collectie met producten die u een ontspannen yoga sessie of thaise massage geven. Wilt u genieten van een heerlijke thaise massage, reiki behandeling of dynamic thai massage door een professional? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wenst u meer informatie over onze verschillende behandelingen en mooie producten? Lees dan verder of bezoek direct onze webshop en schaf het product aan dat u wenst. Tevens zijn wij vanuit Etten-Leur telefonisch bereikbaar voor vragen via het nummer 076-5328458.

Bekijk nu onze webshop voor al uw yoga benodigdheden

Een yoga mat naar uw wensen

Wilt u yoga gaan beoefenen? Dan is het verstandig om een goede yoga mat aan te schaffen. Een yoga mat moet comfortabel zijn en een goede kwaliteit hebben. Daarnaast is het fijn wanneer de maten van de mat overeenkomen met uw wensen. In de webshop van Zyena Yoga vindt u yogamatten in alles soorten en maten. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de yoga mat die bij u past. Kijk snel in onze webshop voor alle mogelijkheden.

Helemaal ontspannen in onze yoga kleding

Ook voor kwalitatieve yoga kleding bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u yoga kleding voor zowel mannen als vrouwen. De kleding is comfortabel, leidt u niet af en zorgt ervoor dat u zich helemaal kunt focussen op uw oefeningen. De kleding is gemaakt van speciale stoffen die het zweet goed opnemen en die goed op hun plek blijven zitten. Bezoek snel de website voor het volledige assortiment met yoga kleding.

yoga etten-leur

Een ontspannende thaise massage of reiki behandeling nabij Etten-Leur

Genieten van een rustgevende thaise massage, dynamic thai massage of reiki behandeling? Op onze website kunt u zich ook opgeven voor onze verschillende behandelingen en massages, uitgevoerd door onze professionals. Gaat u liever zelf thuis in Etten-Leur aan de slag met het uitoefenen van een dynamic thai massage of reiki behandeling? In onze webshop vindt u alle benodigdheden om dit op een professionele manier uit te voeren.

Uw contact voor yoga en massages in regio Etten-Leur

Wilt u in Etten-Leur ook gebruik maken van die fijn zittende yoga kleding, comfortabele yoga mat of een van onze andere producten? Of laat u zich verwennen tijdens een dynamic thai massage, een reiki behandeling of thaise massage? Bezoek dan snel onze webshop en bestel onze producten of schrijf u in voor één van de behandelingen. Wilt u meer informatie? Dan kunt u ons bellen via het nummer 076-5328458. Mailen is mogelijk via info@zyena.nl. Wij informeren u graag over onze verschillende producten en massages in Etten-Leur.

Wilt u meer informatie over onze massages en reiki behandelingen? Neem nu contact op

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht

    BEL ONS