Yoga Oosterhout

Behoefte aan yoga of reiki in Oosterhout?

Woont u in Oosterhout en bent u op zoek naar yoga kleding, een yoga mat of benodigdheden voor een thaise massage? Bij Zyena Yoga Store bent u dan aan het juiste ‘online’ adres. In onze mooie en rustgevende webshop vindt u een uitgebreid assortiment met producten van de beste kwaliteit. Naast yoga kleding en andere yoga producten bieden wij ook verschillende behandelingen aan zoals een dynamic thai massage en een reiki behandeling. Wilt u in Oosterhout meer te weten komen over onze producten en behandelingen? Lees dan verder of bezoek direct onze webshop. Tevens kunt u ons vanuit Oosterhout bellen via het telefoonnummer 076-5328458.

Bekijk nu onze webshop voor al uw yoga benodigdheden

Voor iedereen een yoga mat

Wanneer u yoga beoefent, is een goede yoga mat van een hoogwaardige kwaliteit erg belangrijk. Wij bij Zyena Yoga Store helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste mat. Er zijn verschillende punten waar u op moet letten bij het aanschaffen van een mat. Hoe lang bent u? Welke mate van comfort wenst u? En moet de yoga mat eenvoudig mee te nemen zijn? In onze webshop vindt iedereen wat wils.

yoga oosterhout

Comfortabele yoga kleding

Ook voor yoga kleding kunt u terecht bij Zyena Yoga Store. Bij het beoefenen van yoga wilt u genieten van comfortabele kledij. Zo kunt u zich volledig focussen op uw oefeningen en helemaal tot rust komen. De yoga kleding die wij verkopen voldoet aan al uw wensen. De unieke stof neemt het zweet gemakkelijk op en blijft op zijn plaats zonder een afleiding te vormen. Bezoek onze webshop voor een volledig overzicht van onze collectie met yoga kleding.

Geniet nabij Oosterhout van een dynamic thai massage of reiki behandeling

Wilt u genieten van een thaise massage of reiki behandeling? Ook voor een dynamic thai massage of behandeling moet u bij Zyena Yoga Store zijn. Ontspan helemaal tijdens een intensieve massage of behandeling door een van onze professionele medewerkers. Naast de behandelingen vindt u in onze webshop ook alle benodigdheden om zelf in Oosterhout een reiki behandeling of thaise massage uit te voeren.

Uw partner in yoga en massages in regio Oosterhout

Heeft u in Oosterhout interesse gekregen in een yoga mat of yoga kleding? Of wenst u een heerlijke reiki behandeling, thaise massage of dynamic thai massage? Bezoek dan snel onze webshop of neem direct contact met ons op door te bellen naar 076-5328458. Mailen kan naar info@zyena.nl. Wij informeren u in Oosterhout graag verder over onze producten en behandelingen.

Wilt u meer informatie over onze massages en reiki behandelingen? Neem nu contact op

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht

    BEL ONS