Yoga Terheijden

Alles voor yoga in Terheijden

Bent u in Terheijden op zoek naar een heerlijke reiki behandeling of een thaise massage? Bij Zyena Yoga Store kunt u hier prima voor terecht. Ook bieden wij de juiste yoga kleding, yoga mat en props aan. U vindt onze yoga store in Terheijden. Uiteraard kunt u ook uw gewenste producten en behandelingen bestellen vanuit onze webshop. Vraag ons gerust waar u naar op zoek bent vanuit Terheijden. Wij leveren u graag het juiste advies. Lees verder, bezoek onze webshop of neem direct contact met ons op via 076-5328458 vanuit Terheijden.

Bekijk nu onze webshop voor al uw yoga benodigdheden

Yoga kleding voor elke soort yoga

Wij hanteren het uitgangspunt dat voor yoga rust belangrijk is. Met kwaliteitsproducten voorkomt u onnodige prikkels die uw rust kunnen verstoren. Dit is terug te zien ons aanbod yoga kleding. Onze yoga kleding is gemaakt van heerlijke, zachte materialen. Denk aan biologisch katoen en bamboe. Ook kunt u bij ons terecht voor yoga kleding voor Hot Yoga en Bikram Yoga. Deze yoga kleding is speciaal ontwikkeld om goed in te kunnen zweten. Bekijk snel wat wij zoal aanbieden vanuit onze yoga store in Breda en plaats uw bestelling vanuit Terheijden.

Het belang van een goede yoga mat

Een goede yoga mat heeft een supersterke grip, blijft perfect functioneren als je hevig zweet en kan elke beweging aan. Voor elke situatie is er de juiste yoga mat. Zo zijn onze matten goed oprolbaar, niet brokkelend en zelfs in reisvariant te bestellen. Wij bieden de gangbare PVC matten aan, maar bijvoorbeeld ook eKO travel matten, gemaakt van natuurrubber. Wij bieden voor elk lichaam een passende yoga mat aan. Kijk gerust even rond in onze webshop in welke diktes, breedtes en lengtes wij onze matten aanbieden.

Terheijden

Kom tot rust in Terheijden door een reiki behandeling of thai massage

Wilt u echt tot rust komen? Kom dan bij ons langs voor een thaise massage of een reiki behandeling. Wij hebben hiervoor de juiste middelen. Onze masseurs zijn gediplomeerd en zeer ervaren. Wilt u zelf een thaise massage, dynamic thai massage en een reiki behandeling geven? Dan kunt u bij ons terecht voor de juiste props. Denk aan props zoals bolsters en blokken, maar ook aan wierook, oliën en kruiden. Hiermee kunt u op de juiste manier een lichaam ondersteunen en volledig tot rust komen in Terheijden.

Uw partner in yoga en reiki in regio Terheijden

Heeft u in Terheijden behoefte aan nieuwe yoga kleding? Een lekkere yoga mat? De juiste props? Of wilt u genieten van een vakkundige thaise massage, dynamic thai massage of een reiki behandeling? Voor al deze verzoeken bent u bij Zyena Yoga Store aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op via telefoonnummer 076-5328458 of e-mailadres info@zyena.nl. Wij helpen u graag uw sessies in Terheijden optimaal te maken.

Wilt u meer informatie over onze massages en reiki behandelingen? Neem nu contact op

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht

    BEL ONS