Yoga Teteringen

Uw hele yoga uitrusting op één plek

Zoekt u vanuit Teteringen naar de beste passende yoga kleding, een fijne yoga mat en prettige props? Bezoek de webshop van Zyena Yoga Store vanuit Teteringen. Ook voor een reiki behandeling en een thaise massage. Breng een bezoekje aan onze yoga store in Breda, plaats een bestelling in onze webshop of neem contact met ons op via 076-5328458 vanuit Teteringen.

Bekijk nu onze webshop voor al uw yoga benodigdheden

Een goede yoga mat is de basis

De basis voor een optimale yoga sessie ligt in een goede yoga mat. Elke yoga mat van Zyena Yoga Store heeft een supersterke grip, blijft perfect functioneren bij hevig zweten en is geschikt voor elke houding. Daarnaast zijn onze matten goed oprolbaar, niet brokkelend en zelfs in reisvariant te bestellen. Waar bent u naar op zoek? Wij bieden zowel de gangbare PVC matten als eKO travel matten aan. Laatstgenoemde zijn gemaakt van natuurrubber. Voor iedereen hebben wij een geschikte yoga mat. Bezoek onze webshop of yoga store in Breda en ontdek in welke diktes, breedtes en lengtes u een yoga mat kunt bestellen.

teteringen

Yoga kleding voor iedereen

Voor het optimaal uitoefenen van yoga is rust heel belangrijk. Kwaliteitsproducten zorgen ervoor dat u deze rust volledig ervaart en niet verstoord wordt door onnodige prikkels. Dit geldt ook voor onze yoga kleding. Deze is gemaakt van heerlijke, zachte materialen zoals biologisch katoen en bamboe. Bent u op zoek naar yoga kleding voor Hot Yoga en Bikram Yoga? Om goed in te kunnen zweten? Ook voor deze yoga kleding kunt u prima bij ons terecht. Bekijk snel wat wij zoal aanbieden in onze webshop of bezoek vanuit Teteringen onze yoga store in Breda.

Behoefte aan een reiki behandeling of thai massage nabij Teteringen?

Als u zelf een yoga sessie, thaise massage of een reiki behandeling wilt geven, bieden wij u daarvoor de juiste props. Denk aan bolsters, blokken, wierook, oliën en kruiden. Met deze props kunt u een lichaam op de juiste manier ondersteunen en uw ruimte in de juiste sfeer brengen. Daarnaast kunt u bij ons vanuit Teteringen terecht om een behandeling te ondergaan. Wij geven u graag een prettige en professionele thaise massage, dynamic thai massage of een reiki behandeling. Wat wenst u?

Welke behandelingen of producten wenst u in Teteringen?

Bent u vanuit Teteringen op zoek naar een aanbieder in yoga kleding? Waar u ook meteen een fijne yoga mat en de juiste props bij kunt bestellen? Of wilt u juist een prettige thaise massage, dynamic thai massage of een reiki behandeling ondergaan? Bij Zyena Yoga Store kan het allemaal. Bezoek onze webshop, kom langs in onze yoga store in Breda of benader ons via telefoonnummer 076-5328458 of e-mailadres info@zyena.nl. Wij helpen u graag aan de juiste producten in Teteringen.

Wilt u meer informatie over onze massages en reiki behandelingen? Neem nu contact op

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht

    BEL ONS