Yoga mat

Bestel uw yoga mat bij ons

Zoekt u een fijne yoga mat met een hoogwaardige kwaliteit? Wij bij Zyena Yoga Store willen u dan graag helpen. Wij hebben namelijk een uitgebreide webshop met yoga matten in alle soorten en maten. Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment en wilt u erachter komen of er wat voor u bij zit? Bezoek dan direct onze webshop en bekijk de mogelijkheden. Wilt u eerst wat meer informatie over onze matten? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op door te bellen naar 076-5328458. Wij informeren u dan graag en helpen u bij het kiezen van de juiste yoga mat.

Bekijk nu al onze producten

Tips voor het aanschaffen van een mat

Waar moet u op letten bij de aanschaf een matje dat helemaal bij u past? Stel vooraf een aantal vragen aan uzelf:

 • Wat is uw lengte?
 • Hoeveel comfort wenst u?
 • Moet het matje goed dempen?
 • Moet het matje gemakkelijk kunnen worden meegenomen op reis?

Het antwoord op deze vragen bepaalt wat voor type mat het beste bij u past. Wanneer u bijvoorbeeld lang bent kunt u het beste kiezen voor een van de extra lange matten. Voor extra comfort en stabiliteit gaat u voor een extra dikke mat en wanneer u veel reist, is een reismatje een goede optie.

yoga mat

Onze yoga matten

Gaat voor het eerst yoga beoefenen? U kunt ervoor kiezen om een matje te lenen tijdens de yogales. U kunt er echter ook voor kiezen om zelf een matje aan te schaffen. U kunt dan een mat kopen die helemaal overeenkomt met uw wensen en eisen. In onze webshop vindt gelukkig iedereen wat wils. De yogamatten zijn van de beste materialen gemaakt. Hierdoor kunt u op een comfortabele manier uw oefeningen uitvoeren. Veel van onze yogamatten zijn gemaakt van 100% milieuvriendelijke stoffen en kunnen aan twee zijden worden gebruikt. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het uitkiezen van de juiste mat? Dan willen wij u graag helpen.

Bezoek onze mooie webshop

Bent u in plaats van een yoga matje op zoek naar sportkleding of producten om te gebruiken tijdens een reiki behandeling of thaise massage? Dan zijn wij u ook graag van dienst. Tevens kunt u zich op onze website inschrijven voor verschillende behandelingen en bijvoorbeeld een dynamic thai massage. Voor zowel de collectie met matten als de andere artikelen en behandelingen, bezoekt u onze uitgebreide webshop. Wenst u meer informatie over de producten en behandelingen? U kunt ons ook eenvoudig bellen via het telefoonnummer 076-5328458. Mailen is mogelijk via info@zyena.nl. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste producten als een yoga mat en informeren u over de verschillende mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over onze massages en reiki behandelingen? Neem nu contact op

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  BEL ONS